Originale brætspil
Home

VELKOMMEN TIL UPCOMING MINDS SITET

Her på sitet præsenterer vi alle vores unikke brætspil

Originalitet
Alle vores spil er originale, anderledes og fremfor alt sjove. For det er dét brætspil skal handle om. Sjov, underholdning og gode timer i samvær med familie eller venner. I år har vi 9 spil i markedet!

Tilbage på skolebænken
Nyhed!
Vi er stolte af at kunne præsentere "Bet Your Brain - Tilbage på skolebænken", hvor spillerne dyster mod hinanden i hvad man kan huske fra skoletiden. Der er naturligvis fuld håneret. Var du udenfor døren da I lærte om ligninger? Eller var du dydsmønstret der husker al dansk grammatik? Hvem kommer først op i 9. klasse og består eksamen? Bet Your Brain er udviklet i Danmark. Det er den 6. version i Bet Your Brain serien, som er et unikt og stærkt spilkoncept, som er det blevet en klassiker.

Bet Your Brain-Kønnenes kamp
I "Bet Your Brain - Kønnenes kamp", dyster kvinder og mænd mod hinanden i kampen om hvem der ved mest om det andet køn. Der er fuld håneret. Hvad synes kvinder er TYPISK mænd? OG hvad tror mænd at kvinder tænder på? Hvad ved kvinder om ex. biler og teknik - hvad ved mænd om ex. mode og tøsefilm? Bet Your Brain er udviklet i Danmark. Det er den 5. version i Bet Your Brain serien, som er et unikt og stærkt spilkoncept. Bet Your Brain findes i 10 lande – og i Danmark er det blevet en klassiker.

Bet Your Brain - Dilemma
Mads & Monopolet

Bet Your Brain er udviklet i Danmark. "Dilemma - Mads & Monopolet" er den 4. version i Bet Your Brain serien, som er et unikt og stærkt spilkoncept. Det har været en fornøjelse at udvikle "Dilemma" i samarbejde med DR - Mads & Monopolet fra P3 radio. Nu har alle en mulighed for at blive en del af Monopolet og bette på hvad venner og familie ville gøre i sjove, pinlige og prekære dilemmaer. Bet Your Brain findes i 10 lande – og i Danmark er det blevet en klassiker.

Bet Your Brain - voksen
Bet Your Brain er udviklet i Danmark. Den allerførste udgave i Bet your Brain serien er et quizspil bygget op således, at alle har en chance for at vinde - ikke kun kloge Åge. Spørgsmålene er meget varieret og enten er de multiple choice, sandt/falsk eller også skal man for eksempel parre 4 skuespillere med 4 hovedroller. Der er også opgaver hvor det f.eks gælder om at skrive alle de dyr man kan der har en hale. Den spiller der på 60 sek. skriver flest vinder runden. Generelt skal alle spillere bette på om den der har turen svarer rigtigt eller forkert. Så man kan faktisk vinde selv når det ikke er ens egen tur. Spillet er krydret med kreative opgaver.

Bet Your Brain - Familie
Bet Your Brain er udviklet i Danmark. Den anden udgave i Bet your Brain serien er et quizspil for hele familien bygget op således, at der både er spørgsmål til voksne og børn og mange fællesspørgsmål. Spørgsmålene er meget varieret og enten er de multiple choice, sandt/falsk eller også skal man for eksempel parre 3 isvarienter med 3 producenter. Der er også opgaver hvor det f.eks gælder om at skrive alle de pigenavne man kan der starter med M. Den spiller der på 60 sek. skriver flest vinder runden. Generelt skal alle spillere bette på om den der har turen svarer rigtigt eller forkert. Så man kan faktisk vinde selv når det ikke er ens egen tur. Spillet er krydret med mange sjove kreative opgaver.

Bet Your Brain - Den Sjove
Bet Your Brain er udviklet i Danmark. Den trejde udgave i Bet your Brain serien er et blandet quiz- og opgavespil. Her skal man dels kunne gætte hvad der er på billeder dels gætte hvad ens venner gør i diverse dilemmaer, dels kunne komme tæætest på det rigtige svar i "langt ude" spørgsmål og dels være hurtig på aftrækkeren med at løse sjove opgaver. Modspillerne skal bette på on man klarer opgaven eller ej, og i dysterne spiller alle mod alle og man skal derfor bette på sig selv.

LoopDeDoo - Lav seje armbånd
Vi er stolte af at kunne præsentere en helt ny dille direkte fra USA. Nu kan du lave dine egne armbåned i de sejeste farver og designs. LoopDeDoo er en flot hvid væv med en skuffe til de medfølgende 18 farver trådnøgler. Der er anvisninger til hvilke mønstre man kan lave og hvordan man gør det. Se LoopDeDoo i aktion på YouTube-videoen

Kender du typen Vi er stolte af at kunne præsentere "Kender du typen", som vi har udviklet i samabejde med DR med baggrund i TV-serien af samme navn. Ved du egentlig hvilken type dine venner er og hvilke vaner de har... og hvad med dem du møder på din vej eller dem der kører i Berlingo og spiser hakkebøf? Hvem af dig og dine venner er den bedste livsstilsekspert?

Kvit eller dobblet
Vi er stolte af at kunne præsentere "Kvit eller dobbelt", som vi har udviklet i samabejde med DR Ultra med baggrund i børne TV-quizzen af samme navn. Det gælder om at opnå den største formue, ved at svare på op til 6 spørgsmål - svarer du forkert mister du din formue. Så hvornår siger du Kvit? Der er 12 sjove og underholdende kategorier at dyste i. Et godt spil for hele familien.

Den Hemmelige Jagt
For de børn der virkelig elsker at spille spil. Man skal ud på en hemmelig jagt og finde skatte og andre værdigenstande. Det gælder om at opbygge den største formue. Man kan drille hinanden ved at stjæle af hinandens formue. Den Hemmelige jagt byder på mange sjove opgaver og gode muligheder for at spille i lang tid.

Lille Nørd
Alle børn kender Lille Nørd fra Ramasjang på DR. Vi har lavet et samarbejde med DR omkring udviklingen af dette hyggelige spil for de mindre børn. I spillet såvel som på TV gælder det om at kende dyrene. Man skal samle på et bestemt dyr og finde dets hoved, ben, pels, hale og øje. Bagefter skal man enten sige eller bevæge sig som dyret for at have vundet sit dyr. Den der til sidst har samlet flest dyr vinder.
Upcoming Minds udvikler og distribuerer spil til børn - voksne - familier
Copyright 2010 - All rights reserved